پیتزای خانگی به سبک رستورانی

بیشتر شما دوست دارید که در خانه یک پیتزای خونگی خوشمزه درست کنید اما شاید نتوانید که پیتزا مخصوص را دقیقا با طعم و مزه رستورانی در بیاورید و باید بگوییم که سرآشپز های ماهر از یک سری طرفندهای خاصی در پخت پیتزای مخصوص رستورانی استفاده می کنند و ما اینجا هستیم که با این دستور پخت پیتزای مخصوص، شما را از این ترفندهای خوشمزه و جذاب با خبر کنیم پس ما را تا پایان این مطلب همراهی کنید.

شاید با خود بپرسید که سرآشپز های ماهر چه فوت و فنی را رعایت می کنند که پیتزایشان به این خوشمزگی می شود؟ و شاید بگویید که پیتزای خونگی هیچ وقت مثل پیتزای رستورانی در نمی آید و حتما یه ایرادی دارد ولی خبر خوب اینکه با رعایت کردن چند نکته کوچولو حتما شما هم میتوانید بهترین پیتزای مخصوص رستورانی را در خانه درست کنید و نوش جان کنید.

مواد اولیه پیتزای مخصوص رستورانی:

پیتزای مخصوص رستورانی, طرز تهیه پیتزای مخصوص رستورانی

  • قارچ: به مقدار لازم
  • کالباس: به مقدار لازم
  • سرکه: نصف پیمانه
  • سیر: ۲ حبه
  • گوجه فرنگی برای سس: ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • روغن به میزان لازم
  • آب گرم : نصف پیمانه
  • مخمر فوری: نصف قاشق چایخوری( مخمر باید خیلی ریز باشد که می توانید از نان فانتزی ها تهیه کنید)
  • آرد: ۱۷۵ گرم
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
  • زیتون به میزان دلخواه
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم

طرز تهیه خمیر پیتزا:

پیتزای مخصوص رستورانی, طرز تهیه پیتزای مخصوص رستورانی
  1. در ابتدا آرد را با مخمر فوری و نصف قاشق چای خوری نمک به خوبی مخلوط می کنیم و حالا ۱ قاشق غذا خوری روغن و آب را ارام ارام به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم
  2. در این مرحله خمیر را از ظرف خارج می کنیم و بعد از اینکه روی یک سطح صاف آرد پاشیدید خمیر را  روی آن ورز می دهیم و به مدت ده دقیقه این کار را ادامه می دهیم و در آخر خمیر را جمع می کنید به این صورت که درز و باز شدگی در هیچ جای خمیر دیده نشود.
  3. حالا خمیر را در یک ظرف بزرگ به مدت یک ساعت نگه دارید تا حجم آن دو برابر شود

طرز تهیه سس پیتزا:

نصف فلفل دلمه ای و سرکه و گوجه فرنگی و دو حبه سیر را ریز خرد می کنیم یا میریزیم توی غذا ساز تا مخلوط شوند و همه این مواد را با روغن و نمک و فلفل روی شعله می گذاریم تا غلظت آن کمی رقیق تر از رب گوجه فرنگی شود

طرز تهیه پیتزا مخصوص رستورانی:

پیتزای مخصوص رستورانی, طرز تهیه پیتزای مخصوص رستورانی

  1. خمیر را که حالا حجمش دو برابر شده با وردنه صاف کنید و به صورت گرد در بیاورید.نکته ای که اینجا باید رعایت کنید این است که قالبتون را نباید چرب کنید چون این کار باعث میشه خمیرتون خشک بشه و برای اینکه از خشک شدن خمیر جلوگیری کنید میتونید آرد روی قالب بپاشید.
  2. خمیر را توی ظرف بگذارید و کمی به خمیر لبه بدید با این کار می تونید بفهمید که بعد از پخت خمیرتون ترد طلایی شده یا خیر
  3. در این مرحله با چنگال چند تا سوراخ در خمیرتون ایجاد کنید .
  4. حالا سس گوجه که از قبل آماده کرده بودید را روی خمیر بریزید و بعد پنیر پیتزا را روی آن بریزید سعی کنید درصد بیشتر پنیر پیتزا را زیر پیتزا بریزید که پیتزا به خوبی کش بیاید و حتما به این نکته توجه کنید که پنیر پیتزا یخ نزده باشد.
  5. در این مرحله به ترتیب از زیر، موادی که آب نمیندازد را رو بریزید (مثل گوشت چرخ کرده و کالباس ) و لایه های بعدی را موادی که آب میندازه مثل فلفل دلمه و زیتون و قارچ و … بریزید و این نکته را در نظر داشته باشید که مواد رو خیلی زیاد نریزید چون باعث میشه که پیتزا سنگین بشه و پیتزا اون جور که باید خوب در نیاد.
  6. برای اینکه پیتزاتون ترد و خوشمزه شود باید هر لایه از مواد که میریزید مقدار کمی هم پنیر پیتزا روی آن بریزید و سعی کنید بیشتر به سمت مرکز خمیر بریزید و حالا یه فوت کوزه گری باید رعایت کنید به این صورت که بعد از هر لایه که می ریزد یه فشار کوچولو به موادتون بدید تا به پنیر پیتزا خوب بچسبد.
  7. خوب حالا که فلفل دلمه و کالباس و قارچ و زیتون را به ترتیب روی پیتزاتون چیدید می تونید یه گوجه فرنگی را حلقه حلقه کنید و روی پیتزاتون بگذارید تا پیتزاتون زیبا تر به نظر بیاد.
  8. پیتزا را درون فری که قبلا با دمای ۲۰۰ تا ۲۵۰ درجه گرم کرده اید قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه شعله زیر را روشن کنید و بگذارید بپزد و بعد به مدت ۵ دقیقه روی آن را روشن کنید تا پنیر پیتزا به خوبی آب شود.

حالا پیتزای مخصوص رستورانی شما آماده است و می توانید آن را از فر خارج کنید.

برای دریافت تخفیف و اگاهی از بهترین رستوران های شیراز به اینجا مراجعه کنید


وبسایت تخفیف گروهی آفکادو پیتزا ,خمیر ,پیتزای ,روی ,رستورانی ,بریزید ,پنیر پیتزا ,خمیر را ,مخصوص رستورانی ,پیتزای مخصوص ,فلفل دلمه ,پیتزای مخصوص رستورانیمنبع

بهترین رستوران های شیراز

بهترین رستوران های شیراز به گفته آفکادو

انواع دستگاه های لیزر

میکرونیدلینگ چیست و برای چه مواردی استفاده می شود؟

در مورد مزوتراپی بیشتر بدانیم

مک دونالد نامی آشنا در تولید همبرگر های خوشمزه

طرز تهیه پیتزا پپرونی به ۲ روش

مشخصات

آخرین جستجو ها

دانلود آهنگ جدید | فیلم و سریال | بازی و نرم افزار|اخبار روز| چابهار زیبای من دفتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی دانلود آهنگ جدید Song Lyrics خرید اینترنتی انواع لوازم کوماتسو قیمت لوازم بلدوزر 85D خرید اینترنتی سبزی خرد کن خرید و فروش قطعات لودر تب آنلاین